WM-DOLLS Sexdockor - Upplev Högsta Kvalitet och Service

Välkommen till WM-Doll, den mest respekterade och etablerade tillverkaren av sexdockor i världen. Som den officiella distributören för WM-Doll i Norden, har vi handplockat de finaste WM-dockorna för att erbjuda dig en unik upplevelse.

Exklusiv Erbjudande: Ett Extra Huvud på Köpet!

Just nu inkluderar vi ett valfritt extra huvud (ordinarie pris 3595 kr) när du köper en WM-Doll av oss på Docklandet. Ett fantastiskt erbjudande som ger dig ännu mer variation i din dockas utseende och uttryck. (Observera att detta erbjudande inte gäller för dockor med expressleverans.)

Sexdockor från WM-Doll - Högsta Kvalitet

Vårt utvalda sortiment av WM-Doll-dockor är känt för sin överlägsna kvalitet. WM-Doll är en pionjär inom branschen och har över 14 års erfarenhet av att utveckla och finslipa sina sexdockor. Dess designers och ingenjörer strävar ständigt efter att driva marknaden framåt till nya höjder.

Unika Funktioner som Utmärker WM-Doll-dockor:

  • Extra mjuka och realistiska bröst: WM-Doll är kända för att skapa bröst med en otrolig realism och känsla.
  • Metalskelett av extra hög kvalitet: Detta ger din docka en kombination av låg vikt och hög rörlighet.
  • Uppgraderad mun (bättre för oralsex): För en ännu mer realistisk och njutbar upplevelse.
  • Uppgraderade händer (med leder): Gör det möjligt för din docka att anta olika handpositioner.
  • Stående fot: Gör det möjligt för din docka att stå på egen hand.
  • Verklighetstrogna naglar: Små detaljer som ger din docka en autentisk touch.

 

WM-Doll är expert på att hantera TPE-material och använder alltid de finaste råvarorna. Detta gör deras produkter allergivänliga, icke-oxiderande och extremt slitstarka med lång hållbarhet.

Leveranstider och Service:

Vi har olika leveranstider för WM-Dockor. Cirka hälften av vårt sortiment skickas direkt från WM-Dolls Europa-lager, vilket innebär leveranstid på 2-5 arbetsdagar. Vi har även vissa WM-Doll-dockor på lager i Borlänge. Övriga dockor skickas från WM-Dolls fabrik i Kina. I de flesta fall tillverkas dockorna i samband med beställning, och produktionen tar vanligtvis 2-7 dagar. Leverans från Kina tar normalt 2-3 veckor. Priset inkluderar frakt, skatt och tullavgifter, och du påverkas inte av dessa kostnader som kund.

Ett Unikt Samarbete för Dina Önskemål:

Det går alltid bra att göra ändringar och tillval. Vid beställning från fabrik är allt möjligt, och vi kan justera priset i efterhand om det skulle behövas. Kontakta oss innan eller efter din beställning för att göra ändringar eller tillägg. Vi når som vanligt på info@docklandet.se.

Bilder och Godkännande Innan Leverans:

När din WM-Doll har producerats, har du möjlighet att se bilder av din docka innan den skickas till dig. Ditt godkännande och eventuella ändringar eller tillägg kan göras vid den här tidpunkten, vilket kan medföra en liten tidsfördröjning i leveransen.

Instruktioner för Hantering och Vård av WM-Doll:

För att vårda och ta hand om din WM-Docka på bästa sätt har vi översatt WM-Dolls egna instruktioner för hantering och underhåll till svenska. Dessa instruktioner följer med din WM-Docka för att säkerställa att du får ut det mesta av din investering och njuter av din docka under lång tid. Om du har ytterligare tekniska frågor eller behöver stöd, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att ge dig livslång support och hjälp.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå