Upptäck kvalitén i vår WM-Doll-kollektion av sexdockor

I vår WM-Doll-kollektion finner du sexdockor av oöverträffad kvalitet. Det är svårt att hitta TPE-dockor finare än dessa. Vi är stolta över att meddela vårt samarbete med WM-Doll, en marknadsledande sexdocktillverkare. Med över 14 års erfarenhet inom branschen är WM-Doll kända som en av de mest respekterade real doll-tillverkarna i världen. De var pionjärer inom utvecklingen av sexdockor och har konstant förfinat sina produkter för att driva branschen mot nya höjder så att ni kan få den bästa sexdockan för era behov.

De enda som erbjuder äkta WM-sex doll

Som officiell distributör i Sverige är vi de enda som erbjuder äkta WM-Doll-produkter. Hos oss finner du alltid de mest konkurrenskraftiga priserna på våra utvalda WM-Doll-artiklar. Observera att pris och leveranstid kan variera för andra WM-dockor på begäran. Många butiker säljer dockor som baseras på WM-Doll’s design, inklusive några av våra egna modeller i övriga sortimentet. Dessa dockor kan vara av hög kvalitet, men när man jämför dem med äkta WM-Doll-dockor blir skillnaden tydlig och rättfärdigar det något högre priset.

Utöver hög kvalitet erbjuder WM-Doll-sexdockor även unika funktioner som särskiljer dem från konkurrensen. Dessa inkluderar extra mjuka och naturtrogna bröst, högkvalitativa metalskelett som minskar vikten och ger ökad rörlighet, förbättrade oralsex- och handfunktioner, en stående fotfunktion samt verklighetstrogna naglar. WM-Doll är experter på hantering av TPE-material och använder enbart de finaste råvarorna, vilket resulterar i allergivänliga, icke-oxiderande och hållbara produkter med lång livslängd.

Leveranstiden av WM-Doll sexdockor

Observera att leveranstiderna varierar beroende på produktens ursprung. Ungefär hälften av våra sexdockor skickas från WM-Doll’s Europa-lager med en leveranstid på 2-5 arbetsdagar. Vissa dockor finns också i vårt lager i Borlänge. Övriga produkter tillverkas vanligtvis på beställning och har en produktionstid på 2-7 dagar, med en normal leveranstid från Kina på 2-3 veckor. Du som kund påverkas inte av fraktkostnader, skatter eller tullavgifter.

Vi erbjuder även möjligheten att göra ändringar och tillval för din beställning så att du ska få den bästa sexdockan som passar er. Vid beställning från fabriken är nästan allt möjligt, och vi kan justera priset i efterhand om det behövs. Kontakta oss före eller efter din order för att göra ändringar eller tillägg. Vi är tillgängliga via e-post på info@docklandet.se.

När din WM-Doll sexdocka har producerats kan du, om så önskas, begära att se bilder av dockan innan den skickas till dig. Detta kan medföra en mindre fördröjning i leveransen. Du får möjlighet att godkänna den färdiga dockan och eventuellt göra ändringar eller tillägg enligt dina önskemål. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen med din WM-Doll.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå